Lieliska pīrāgs, ar ko našķēties, gaidot Jaunā gada atnākšanu. Šajā pīrāgā ir viss, kas ir nepieciešams – maigs krēms, gards biskvīts un pats galvenais – mandarīni! Mandarīnus var aizvietot ar konservētiem ananāsiem vai persikiem u.c.
Sastāvdaļas:
Biskvītam:
- 2 olas
- 90 g cukura
- 75 g miltu
Krēmam:
- 3 lielu olu dzeltenums
- 60 g cukura
- 20 g kukurūzas cietes
- 250 ml 10% saldā krējuma
- 50 g sviesta
- 200 m 33% saldā krējuma
- 10 g želatīna (sajaucam ar 50 ml salda krējuma)
Tortes augšai:
- 1 bundža konservētu mandarīnu sīrupā (vai 400 g svaigu mandarīnu ar noņemtu balto plēvi un 150 ml vienkārša cukura sīrupa, kur ūdens un cukurs ir 1:1 proporcijā)
- 200 ml apelsīnu sulas
- 7 g želatīna (sajaucam ar 50 ml apelsīnu sulas)
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2