Vīnes pīrāgs ar mandarīniem (fotorecepte)

venskiy-pirog-s-mandarinami

Lieliska pīrāgs, ar ko našķēties, gaidot Jaunā gada atnākšanu. Šajā pīrāgā ir viss, kas ir nepieciešams – maigs krēms, gards biskvīts un pats galvenais – mandarīni! Mandarīnus var aizvietot ar konservētiem ananāsiem vai persikiem u.c.

Sastāvdaļas:

Biskvītam:

  • 2 olas
  • 90 g cukura
  • 75 g miltu

Krēmam:

  • 3 lielu olu dzeltenums
  • 60 g cukura
  • 20 g kukurūzas cietes
  • 250 ml 10% saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 200 m 33% saldā krējuma
  • 10 g želatīna (sajaucam ar 50 ml salda krējuma)

Tortes augšai:

  • 1 bundža konservētu mandarīnu sīrupā (vai 400 g svaigu mandarīnu ar noņemtu balto plēvi un 150 ml vienkārša cukura sīrupa, kur ūdens un cukurs ir 1:1 proporcijā)
  • 200 ml apelsīnu sulas
  • 7 g želatīna (sajaucam ar 50 ml apelsīnu sulas)

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment